Afmelden zwemles

Afmelden

Het kan zijn dat u een zwemles moet missen vanwege vakantie, ziekte etc.. U kunt uw kind gratis afmelden voor de zwemles, echter wanneer u dit te laat doet wordt er een bedrag in rekening gebracht. Dit geldt ook voor wanneer u het diploma heeft afgekocht. Onze instructeurs zijn namelijk op locatie en het zwemwater is gehuurd, de kosten lopen gewoon door.

U kunt uw kind kosteloos afmelden voor zijn/haar zwemles wanneer dit voor 18.00 op de dag voor de zwemles gebeurd. Zwemt uw kind op woensdag dan dient de afmelding uiterlijk voor dinsdag 18.00 gedaan te zijn.

Meld u uw kind later dan 18.00 af voor de zwemles dan wordt er €14,50 in rekening gebracht. Wanneer u uw kind helemaal vergeet af te melden wordt het geldende per les bedrag in rekening gebracht.

Voor de groepslessen gelden andere regels. Zie de algemene voorwaarden. 

Wanneer u onderstaand formulier heeft ingevuld krijgt u een bevestiging via de mail opgestuurd. Deze bevestiging is het bewijs dat de afmelding goed door is gekomen. Heeft u binnen 15 minuten geen bevestiging gehad probeer het dan even opnieuw, lukt dit weer niet kunt u ons inlichten via de mail. Zo proberen wij misverstanden te voorkomen. 

  • :

Contact

Zwemschool Snorkeltje
Email: info@zwemschoolsnorkeltje.nl
Telefoon: 033 - 202 26 77
KVK: 63317419
BTW: NL200248893B01