Over ons

Waarom kiest u voor

Zwemschool Snorkeltje

GroupCreated with Sketch.

Aandacht

Persoonlijke aandacht voor zelfvertrouwen en zwemplezier.

Group 4Created with Sketch.

Snelheid

Ieder kind in zijn eigen tempo, de snelste en leukste manier om te leren zwemmen.

Group 11Created with Sketch.

Duidelijk

Kijk mee en stel je vragen voor, tijdens of na de les aan onze betrokken instructeurs.

Zwemschool Snorkeltje

Missie & Visie
Met Zwemschool Snorkeltje startte Walter in 2015 een zwemschool die anders is dan alle andere zwemscholen die hij tot dan toe had gezien. Want zwemmen is leuk. En door de zwemles volledig aan te passen aan het kind, kan ieder kind met plezier en in zijn eigen tempo de slag te pakken krijgen.

Hoe:

  • Persoonlijke aandacht. Hoe groter de groep, hoe lastiger om veiligheid en persoonlijke aandacht te garanderen. Onze oplossing: zwemles één-op-één of één-op-twee. En de liefhebbers van een kleine groep leren in Baarn zwemmen met slechts vijf anderen.
  • Effectieve zwemtijd. Nooit meer te veel en te lang wachten op je zwembeurt, je bent altijd aan de beurt.
  • Zwemmen met plezier. Spelenderwijs leren zwemmen, waardoor het zelfvertrouwen groeit en het plezier alleen maar toeneemt.
  • Snelste resultaat. Als je altijd in het water ligt en er volop aandacht is voor je zwemtechniek, dan boek je het snelst resultaat.

Het zou toch gaaf zijn als iedereen in Nederland een Zwemschool Snorkeltje in de buurt heeft en kan kiezen voor onze unieke, persoonlijke aanpak. Dat is ons doel.

Nu en later,

vol vertrouwen

in het water

Maak kennis met onze instructeurs

Meester Walter

Al jaren, vanaf 2007, geef ik met heel veel plezier zwemles. Toch is er vanaf 2015 veel verandert met de oprichting van Zwemschool Snorkeltje. Het gaat tijdens onze zwemles namelijk enkel en alleen om jullie kind. Het is mijn doel om ervoor te zorgen dat jullie kind kan genieten van een fantastische zwemperiode waar hij/zij de aandacht krijgt die het verdient! Onze persoonlijke unieke methode geeft zoveel plezier aan de kinderen, dat ik wil dat ieder kind de mogelijkheid heeft om bij ons te komen zwemmen.

Juf Hester

Hi, ik ben Hester. Ik ben gek op zwemmen en vroeger wilde ik het liefst dolfijnentrainster worden, nu ben ik zwemjuf en zorg ik dat alle kinderen het dol-fijn hebben in het water! Ik ben getrouwd met (meester) Walter. Hij heeft mij aangestoken met het enthousiasme en de gedrevenheid voor het geven van zwemlessen. Zo ben ik dit mooie beroep in gedoken (letterlijk in het water!:). Het motiveert me om samen met ieder kind uit te zoeken op welke manier de zwemtechnieken het beste eigen gemaakt kunnen worden. Elk kind is (en leert) anders, maar de zwemtechnieken blijven hetzelfde. Vanuit dit gegeven probeer ik met 100% aandacht te kijken naar wat het kind nodig heeft om uiteindelijk te leren zwemmen en zelfredzaam te zijn in het water.

Meester Gert

Zwemles is pas geslaagd voor mij als een kind met plezier en een lach binnen-

komt en zo ook weer naar huis gaat. Plezier: ruimte voor een grapje in de les,

blijft voor mij een belangrijk onderdeel voor een fijne leeromgeving.

Juf Vivian

Mijn naam is Vivian. Ik geef zwemles op locatie Wolfheze. Ik denk altijd in mogelijkheden want in mijn ogen kan iedereen leren zwemmen! Wat ik het waardevolste vind aan de zwemles is dat de kinderen met plezier naar de les komen en trots naar huis gaan. Door mijn lessen op een speelse manier aan te bieden hebben de kinderen het altijd naar hun zin. Ik hoop jullie snel te zien zodat we samen kunnen leren zwemmen!  

 

Juf Yvette

Mijn naam is Yvette. Zo ontzettend fijn dat ik kan bijdragen aan het op een leuke manier goed aanleren van het zwemmen. Dat ik kinderen, die dat nodig hebben, ook meer zelfvertrouwen kan geven tijdens de zwemles maakt het extra dankbaar. Mooi om het verschil te zien tussen de eerste en laatste les!

Meester Jimmy

Ik vind het fantastisch om iets aan de kinderen mee te geven waar ze hun hele leven profijt van hebben! Dit natuurlijk met super veel plezier en zo’n lach spreekt boekdelen. Zwemmen is leuk, dus het leren zwemmen moet ook leuk zijn!

Juf Wendeline

Hoi allemaal, Ik ben Wendeline. Ik ben super blij dat ik werk bij zwemschool Snorkeltje. Ik geef al jaren zwemles en dat doe ik met heel veel plezier.

Mijn doel met zwemles geven is dat de kinderen plezier hebben en zich veilig en vertrouwd voelen in het water. Daarnaast wil ik de kinderen de zwemslagen op een leuke manier aanleren.

Het leukste is uiteraard dat wanneer de kinderen super blij zijn wanneer ze het uiteindelijke doel ‘een diploma’ hebben behaald. Want als zij blij zijn ben ik ook super blij want, daar doe ik het voor!

Juf Jorike

Hallo, ik ben juf Jorike. De meeste kinderen en hun ouders kennen mij als juf Jojo. Ik ben in 2020 bij zwemschool Snorkeltje komen werken en dat doe ik met heel veel plezier. 

Ik ben getrouwd en (bonus-)moeder van 2 meiden. Ook hebben wij een hondje thuis en nog een konijn. Mijn man, meiden en de hond houden erg van zwemmen, het konijn niet!

Ik heb naast het zwemles geven nog een andere baan als gekke professor bij Mad Science. Lesgeven aan kinderen vind ik dan ook echt super leuk om te doen. Ik krijg er echt een kick van als het lukt om mee te groeien in de manier van leren van een kind en zo samen naar het leren beheersen van het zwemmen toe te werken.

Meester Ralf

Mijn naam is Ralf en ik geef zwemles op de locaties Breda en Baarn.

Ik vind het heel mooi om eraan bij te dragen dat zoveel mogelijk kinderen op een veilige en plezierige manier hun zwemdiploma halen.

Zwemmen is namelijk heel erg leuk, dus hoe meer kinderen van het zwemmen kunnen genieten, hoe beter!

Juf Karin

Hallo ik ben Karin en vind het super leuk om zwemles te geven. Een kind zien groeien in alle facetten, dat is mijn drijfveer. Van leren drijven, tot uiteindelijk die meters onder water. Er voor zorgen dat een kind plezier heeft in het zwemmen. Dan is voor mij de zwemles pas geslaagd.

Meester Jonas

Mijn naam is Jonas en ik ben sinds kort `september 2021´ werkzaam als zweminstructeur bij zwemschool Snorkeltje, op de locatie Wolfheze.

Dit doe ik met veel plezier. Samen met de kids toewerken naar een belangrijke mijlpaal in hun jonge leven. Want hoe fijn is het om te leren zwemmen en dat jij als kind met alle vertrouwen het water in durft!

Wat ik een mooie uitdaging vind is dat ieder kind bijzonder is in zijn of haar kunnen en daar pas ik mij graag op aan, met uiteindelijk als hoogtepunt zijn of haar diploma halen. Want ik denk dat ieder kind zijn diploma kan halen.

Buiten het zwemmen kijk ik graag naar sport en zelf actief met sport.

Juf Janine

Mijn naam is Janine. Doordat mijn dochter bij meester Gert haar A, B en C diploma heeft gehaald, kwam ik aanraking met deze leuke zwemschool. Ik geef met veel plezier les. En ik vind het heel belangrijk dat een kind met heel veel enthousiasme naar zwemles toekomt. Mijn eigen zwemles periode (vroeger) heb ik als heel prettig ervaren, en ik ben ook gek op water. Het liefste ben ik er elke dag op of in. Want ik hou heel erg van wakeboarden. Ik hoop dat ik dit nog jaren kan doen, waardoor ik veel kinderen wat kan leren, en meegeven voor de toekomst!!

Meester Gerrit

Hee hallo, ik ben Gerrit en ben vooral te vinden in bad Hulckestein in Nijkerk en in de Amerpoort in Baarn. Al sinds 2007 heb ik het leukste werk dat er voor mij is…kinderen leren zwemmen!! Voor mij is het heel belangrijk dat uw kind plezier heeft, want een kind dat plezier heeft met zwemles leert veel meer. Dat uw kind vertrouwen krijgt van mij als lesgever, want ik geef ze het vertrouwen terug. En geduld, omdat ik daar veel meer mee bereik. Leren zwemmen met een lach, dat is wat ik graag wil doen!! 

Juf Esther

Hallo! Ik ben juf Esther. Ik was na mijn werk als pedagoog op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze heb ik gevonden bij zwemschool Snorkeltje. Ik vind het mooi om een kind een vaardigheid aan te leren waar hij/zij de rest van zijn leven gebruik van maakt. Mijn doel tijdens een zwemles is plezier maken en zorgen dat een kind zich veilig voelt in het water. 

Juf Corry

Hoi ik ben Corry, Ik geef survivalles op locatie Bad Hulckesteijn en Garderen. Ik hou van buiten zijn, tuinieren en ben dol op kids. Ze zijn zo heerlijk verschillend. De één open en enthousiast, de ander rustig en beheerst. Ieder kind is goed zoals hij/zij is! 

Op hun eigen tempo en met tijd voor spelletjes en plezier komen we steeds verder. Zo gaan ze steeds iets meer over hun veilige vertrouwde grens heen. Ik hoop uw kind snel te ontmoeten om samen met hem/haar dit leuke en leerzame survival avontuur aan te gaan..

Juf Carien

Hoi! Mijn naam is Carien en ik mag binnen zwemschool Snorkeltje het nieuwe concept van mini survival vorm geven. Kindjes vanaf 3 jaar vriendjes van het water laten worden. Spelen, leren en bewust worden in het water. Wat is er nu leuker dat een kind volop kan genieten van water, weet wat het kan in water en al vast een goede basis heeft voor het latere “echte” zwemmen. 

Ervaring met deze doelgroep heb ik opgedaan in de 17 jaar dat ik mijn eigen zwemschool in Suriname heb gehad. 

Meester Bryan

Juf Lydia

Sinds januari 2023 ben ik werkzaam bij Zwemschool Snorkeltje. Het begeleiden van kinderen naar een zwemvrije toekomst geeft mij enorm veel energie. Wat ben ik blij om de kinderen zwemles te kunnen geven op het niveau waar zij op zitten. De band die je opbouwt met deze kinderen is echt uniek, wat mooi dat ik als instructrice hier onderdeel van mag zijn.

Juf Kelsy

Sinds januari 2023 geef ik les bij Zwemschool Snorkeltje. Toen mijn broertjes terugkwamen van een zwemles bij Zwemschool Snorkeltje waren ze enorm enthousiast. Dit maakte mij benieuwd naar het concept, na een aantal keer te hebben meegelopen ben ik begonnen in januari 2023. Super leuk dat ik nu de kinderen met zo’n lach naar huis kan laten gaan. Mijn doel is om de kinderen een leuke zwemervaring te geven!

Juf Elvera

Al jaren ben ik werkzaam in de zwemwereld, zoals het bij Snorkeltje gaat heb ik nog nergens meegemaakt. De 1-op-1 en 1-op-2 begeleiding is zo persoonlijk waardoor het stappenplan precies aangepast kan worden naar het kind. Elke stap moet precies de juiste zijn, het is makkelijk om dit te bewerkstelligen. Daarnaast kunnen we op deze manier enorm veel vertrouwen geven aan de kinderen, dat zie je direct terug in de resultaten. Ik hoop dat ik jullie kind straks ook een fijne zwemervaring mag bezorgen.

Juf Erna

Ik geef al jaren zwemles met veel passie en probeer dit zo professioneel mogelijk te doen, het gaat namelijk om de veiligheid van jullie kind(eren). Na jarenlang groepszwemles te hebben gegeven ben ik erachter gekomen dat de kwaliteit van 1-op-1/2 zwemles vele malen hoger is omdat het proces aangepast kan worden naar het kind. Zo hebben de kinderen een op maat gemaakte aanpak waardoor zij op een fijne manier de technieken aangeleerd krijgen. Ik hoop jullie snel te zien!

Juf Bea

Mijn naam is Bea. Ik geef zwemles op locatie Zwijndrecht. Ik denk altijd in mogelijkheden want in mijn ogen kan iedereen leren zwemmen! Wat ik het waardevolste vind aan de zwemles is dat de kinderen met plezier naar de les komen en trots naar huis gaan. Door mijn lessen op een speelse manier aan te bieden hebben de kinderen het altijd naar hun zin. Ik hoop jullie snel te zien zodat we samen kunnen leren zwemmen!