Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven voor de zwemlessen van Zwemschool Snorkeltje is heel simpel en je zit nergens aan vast. Laat je gegevens achter en je staat bij ons op de lijst. Kies hieronder de gewenste locatie!

Zo werkt het!

Schrijf je in!

Wil jouw kind samen met een vriendje of vriendinnetje op zwemles? Dat kan natuurlijk ook! Schrijf dan een van beide kinderen in en kies voor de optie één-op-twee. Klik op ‘ja’ bij de vraag of je een eigen koppel hebt en je krijgt de optie om nog een naam in te vullen.

Je komt op de algemene wachtlijst. Is de eerste zwemles toch nog wat te vroeg – misschien is het kind nog niet voldoende watervrij of nog te jong– dan houd je je plekje op de algemene wachtlijst totdat jouw kind er wel aan toe is. Je ontvangt elke 3 maanden een mail ter herinnering waarin wordt gevraagd of je nog bij ons op de wachtlijst wilt blijven staan.

Is je kind ouder is dan 4 jaar? Dan krijg je maandelijks per mail de keuze om je beschikbaarheid en de mate van watervrij zijn van je kind aan te geven. Door dit te doen kom je op de definitieve wachtlijst. Hierop staan alle kinderen die zouden willen starten met de zwemlessen in volgorde van inschrijfdatum.

Tip: Onze wachtlijsten zijn lang! Schijf je kind vroeg in, zo weet je zeker dat je niet te lang hoeft te wachten als jullie er klaar voor zijn!