Inschrijven Bunschoten Spakenburg – Twizst

Inschrijven Bunschoten Spakenburg

Inschrijven voor de zwemlessen van Zwemschool Snorkeltje is heel simpel en je zit nergens aan vast. Laat je gegevens achter en je staat bij ons op de lijst.

Vanaf dat moment ontvang je iedere twee weken een berichtje van ons. We sturen je dan een update van de wachtlijst én alle zwemlesmogelijkheden. Zo kun je direct checken of er ruimte is op jouw voorkeursdag en -tijdstip. Superhandig.

En natuurlijk wil je graag weten hoe lang je moet wachten. Logisch. Maar dat is afhankelijk van de mogelijkheden in jouw agenda. Is jouw voorkeursdag en jouw voorkeurstijdstip populair, dan zal het wachten wat langer duren. Maar is het jouw beurt, dan nemen we natuurlijk direct contact met je op!

Vul je gegevens hieronder in en bemachtig jouw plekje bij het Ampt van Nijkerk of Bad Hulckesteijn in Nijkerk.

Type les

Zo werkt het!

Schrijf je in!

Wil jouw kind samen met een vriendje of vriendinnetje op zwemles? Dat kan natuurlijk ook! Schrijf dan een van beide kinderen in en kies voor de optie één-op-twee.

Ontvang iedere twee weken een update van de wachtlijst, check alle zwemlesmogelijkheden en kies jouw optie. Is het jouw beurt, dan is het jouw plekje.

Is de eerste zwemles toch nog wat te vroeg – misschien is het kind nog niet voldoende watervrij – dan houd je gewoon je plekje op de lijst totdat jouw kind er wel aan toe is.

Tip: schrijf je een half jaar van tevoren in, en sta je bovenaan de lijst, dan blijf je daar net zolang staan totdat jullie zo ver zijn.